[:nl]Laga’s Jeugroeikamp
Elke jaar wordt er vanuit Laga een Jeugdroeikamp (JRK) georganiseerd! Het kamp speelt zich af in Naarden-Vesting. De organisatie van het jeugdroeikamp is aanwezig op de Damen Raceroeiregatta en zal hier activiteiten speciaal voor kinderen organiseren!

Jeugdroeikamp staat voor een week waar het elke dag feest is, je roeit en zwemt tot je omvalt en waar elk moment iets leuks gebeurt. Op de regatta boulevard kun je alvast sfeer komen proeven, of neem een kijkje op de website www.jeugdroeikamp.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/jeugdroeikamp.dsrvlaga

Regatta Boulevard
De organisatie van het jeugdroeikamp is aanwezig op de regatta boulevard met een speciale stand. Maak gekke foto’s in de photobooth laat zien dat jij de snelste bent op een ergometer! Dit is een roeimachine die met een getalletje zegt hoe hard je gaat.

Regatta kids[:en]JRKoterland
Are you between the ages of 8 and 12? Come and join us in the JRKoterland! Here you can participate in exciting games together with rowers and other children. Learn more about rowing and ask your question to real rowers!

Regatta kids[:]