De D.S.R.V. “Laga” zal in 2024 voor de twaalfde keer de Raceroei Regatta organiseren op 4 en 5 mei. Wedstrijd roeiend Nederland zal dan massaal weer kunnen afreizen naar de Willem-Alexander Baan in Rotterdam.

De focus van de wedstrijd ligt op het optimaal ondersteunen van de roeier tijdens het neerzetten van zijn/haar prestaties. Deze roeiers kunnen genieten van een gratis lunch en ruime opwarm-mogelijkheden. Daarnaast zullen er fietsen beschikbaar zijn voor de bezoekers en coaches om mee te fietsen langs de kant.

Tijdens de wedstrijd zullen toeschouwers dan ook betrokken worden bij het roeien door middel van duidelijk commentaar en een livestream. Daarnaast is er, naast het roeien, ook meer te beleven langs de baan. Langs de boulevard staan verschillende kraampjes met bedrijven en DreamTeams waar alle bezoekers en roeiers een praatje kunnen maken.

Komende editie zal de Raceroei Regatta weer onderdeel zijn van zowel het Development klassement als het Eerstejaars klassement. Dit betekent volle dagen waarop de kenmerkende 8 banen van de Willem-Alexander Baan goed van pas zullen gaan komen. Naast deze klassementen biedt de Raceroei Regatta start mogelijkheden voor het Bedrijvenklassement, meer ervaren roeiers in de Gevorderde en Elite velden en zullen ook dit jaar weer junioren starten in de verschillende junioren velden.

Kortom, wilt u ook genieten van een weekend vol spannende races, perfecte faciliteiten en vele andere activiteiten? Zorg dan dat u er bij bent op 4 en 5 mei 2024!