Adres

Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761EH Zevenhuizen

Openbaar vervoer

Het hele weekend zullen er bussen rijden tussen treinstation Rotterdam Alexander en de Willem-Alexanderbaan (WAB). Uw route kunt u ook vinden in de 9292 app. U kunt inchecken met uw OV-chipkaart of u kunt een kaartje kopen met pin betaling, contant betalen is niet mogelijk

Auto

De Willem-Alexander Baan is gemakkelijk bereikbaar per auto. Naast het terrein ligt een ruime parkeerplaats, hier kan tijdens de Raceroei Regatta gratis gebruikt van worden gemaakt.

Vanaf de A12 neemt u afslag Zevenhuizen (afrit 9). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Zuidplasweg. Neem vervolgens op de volgende rotonde de 3e afslag. Volg deze weg en sla aan het einde rechtsaf de Slingerkade op. Volg deze weg en dan bevindt de parkeerplaats zich na anderhalve kilometer aan uw rechterkant.

Vanaf de A20 neemt u afslag Nieuwerkerk aan de IJssel (afrit 17). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Neem vervolgens op de tweede rotonde de 3e afslag. Volg deze weg en sla aan het einde rechtsaf de Slingerkade op. Volg deze weg en dan bevindt de parkeerplaats zich na anderhalve kilometer aan uw rechterkant.

Fiets

Op de stations Rotterdam-Alexanderpolder en Zoetermeer is een beperkt aantal OV Fietsen beschikbaar. Het is dus te verwachten dat er geen OV Fietsen meer beschikbaar zullen zijn.
De fietstijd vanaf beide stations is ongeveer 15 minuten. In de metro van Rotterdam is het toegestaan fietsen mee te nemen (buiten de spits). Afstand van metrohalte Nesselande tot de baan is circa 2 km.