De D.S.R.V. “Laga” organiseert dit jaar voor de twaalfde keer de Raceroei Regatta, waar de (sub)top van roeiend Nederland zal strijden om de overwinningen. Alle bedrijven die starten genieten van een gratis lunch en toegang tot de VIP-borrel na de wedstrijd.

Dit jaar start het bedrijvenveld op zaterdag 4 mei, de uiterste aanmelddatum is 1 mei. Mocht u interesse hebben, horen wij dat graag via raceroeiregatta@laga.nl.

Bedrijfsachten (ervaren)
Ervaren roeiers kunnen hun bedrijf verdedigen op de Willem-Alexander Baan in een acht. Samen met 7 andere collega’s zult u de Raceroei Regatta starten en twee kilometer strijden voor de blikken. Dit is de perfecte teambuildingsactiviteit voor u en uw collega’s.

Op de dag van de wedstrijd zal al er een uitgebreid programma worden aangeboden met veel extra’s naast het roeien. Voor meer informatie over het programma en het starten op de Raceroei Regatta 2023 kunt u mailen naar raceroeiregatta@laga.nl.

Vanuit de D.S.R.V. “Laga” geven wij de bedrijven de mogelijkheid om verschillende trainingen bij ons te volgen om zo goed voorbereid te zijn op de wedstrijd. Voor meer informatie over verschillende clinics kunt u mailen naar lbc@laga.nl.