Algemene informatie Bedrijfsroeien
Als organisatiecommissie van de Raceroei Regatta willen wij bedrijven de mogelijkheid geven de Raceroei Regatta van heel erg dichtbij mee te maken: namelijk door deze wedstrijd zelf te starten!

De D.S.R.V. “Laga” organiseert dit jaar voor de achtste maal dit evenement, waar de (sub)top van roeiend Nederland zal strijden om de overwinningen. De Raceroei Regatta is echter veel meer dan slechts een wedstrijd. Er wordt gestreefd naar een optimale beleving van de wedstrijd voor de toeschouwers. U kunt zich bijvoorbeeld laten inspireren door de ingenieuze projecten van de TU Delft, zoals de fiets van Human Power Team en de onderzeeër van Team Wasub Delft. Daarnaast kunnen alle bedrijven die starten genieten van een gratis lunch en toegang tot de VIP-borrel na de wedstrijd.

De wedstrijd kan gestart worden in twee verschillende velden/boten; bedrijfsvieren (onervaren) en bedrijfsachten (ervaren). Hieronder worden beide velden toegelicht. Mocht u interesse hebben, horen wij dat graag via raceroeiregatta@laga.nl. De uiterste aanmelddatum voor 2020 is 19 april.

Bedrijfsvieren (onervaren)
Voor de onervaren roeier is er de mogelijkheid om met 3 andere collega’s een aangepaste afstand van 500 meter af te leggen tijdens de wedstrijd. Voordat u deze sportieve uitdaging op de Willem-Alexander Baan aangaat, zullen wij u hier natuurlijk eerst op voorbereiden met drie technische trainingen van een ervaren coach. U zult tijdens een roeiclinic met deskundige begeleiding uitleg krijgen over de roeisport, waarbij het belang van samenwerken in de boot duidelijk zal worden. Daarnaast krijgt u ook een rondleiding door ons monumentale pand in Delft.

Bedrijfsachten (ervaren)
Ervaren roeiers kunnen hun bedrijf verdedigen op de Willem-Alexander Baan in een acht. Samen met 7 andere collega’s zult u de Raceroei Regatta starten en twee kilometer strijden voor de blikken. Dit is de perfecte teambuildingsactiviteit voor u en uw collega’s.

Op de dag van de wedstrijd zal al er een uitgebreid programma worden aangeboden met veel extra’s naast het roeien. Voor meer informatie over het programma en het starten op de Raceroei Regatta 2020 kunt u mailen naar raceroeiregatta@laga.nl.

Ervaring van Alewijnse
Alewijnse startte de Raceroei Regatta in het bedrijfsvieren veld. Lees hier meer over de ervaring van Alewijnse!