Partners van de 12e Raceroei Regatta

Slim boeren is een keuze

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector zijn we dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe bieden we oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot reinigen. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen. Hierbij worden we geleid en geïnspireerd door onze visie en de wensen en keuzes van onze klanten.

Dit doen we al sinds 1948: het jaar waarin de broers Cornelis en Arij van der Lely de markt op gingen met de harkkeerder: één van onze eerste vindingen die de traditionele manier van werken op de boerderij doorbraken. Er volgden nog veel meer innovaties met steeds maar één doel: het leven van agrariërs wereldwijd eenvoudiger maken en samen werken aan een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector.

We willen bijdragen aan een duurzame toekomst voor de landbouwindustrie en zijn ons daarbij bewust van de wereld om ons heen. We doen dit met nieuwe, geïntegreerde oplossingen die een sterke, positieve impact hebben op koe, mens en planeet. We streven ernaar de impact van de melkveehouderij op het milieu te keren en tegelijkertijd het koewelzijn en het financiële en maatschappelijke welzijn van melkveehouders blijvend te verbeteren. Klik op het logo voor meer informatie.