DPI

DPI | Meetrappende meerwaarde & organisatie advies

 

Tender- en Aanbestedingsmanagement biedt ondersteuning bij de totstandkoming van een strategisch waardevoorstel voor aanbestedingen. Door gezamenlijk ons tenderstrategieproces te doorlopen, creëren wij samen originele ideeën voor het project. Door te prikkelen en uit te dagen leiden deze originele ideeën tot realistische meerwaarde. Met creativiteit brengen wij het potentieel van organisaties naar boven in een unieke aanbieding.

Project- en procesmanagement biedt PMP biedt aantoonbare en beheersbare projecten. Dit doen wij met onze diensten in de procesbeheersing, kwaliteits- en contractmanagement. Wij zijn het antwoord op Systeemgerichte Contractbeheersing en wij leveren een gestructureerde basis voor wederzijds vertrouwen tussen opdrachtgevers en onze klanten.

Onderhouds- en Assetmanagement biedt een pragmatische insteek die de processen vereenvoudigen die leiden tot een hoogwaardige assetmanagementstrategie. We verhogen daarmee de voorspelbaarheid van netwerkkwaliteiten. Wij vinden dat dé kritieke succesfactor voor assetmanagement.

Omgevingsmanagement biedt blijvend draagvlak in de omgeving voor elk project. Dit doen wij met hoogwaardig stakeholder- en vergunningsmanagement met meer dan voldoende verstand van conditionering. Wij verzorgen voor onze klanten de verbinding tussen de omgeving en het project. We borgen daarmee het succes van de projectrealisatie met omgeving.

Ons advies is zichtbaar doordat we laten zien op welke wijze processen beter kunnen, natuurlijk aanvoelen en echt voor organisaties werken. Dat houdt in dat wij veelal ‘gewoon doen’ en dus zelf op de trappers staan. Het doel is dat de organisaties het uiteindelijk ‘zelf gaan doen’.

Ons team van consultants trapt mee met een bijzondere mix van uiteenlopende capaciteiten, kennis en kunde. Het klinkt cliché, maar de mens is belangrijker dan het CV. En het team is voor ons belangrijker dan de persoon. Wij sturen actief op onze onderlinge relatie en samenwerking met onze klanten. Wij zeggen tegen elkaar wat wij denken, wat wij voelen en geven elkaar hierin de ruimte.

Onze klanten zijn actief in de infrastructuur, bouw-, installatie- en energiesector. Wij werken met ons team van 35 enthousiaste consultants voor gemiddeld 40 klanten. Dit zijn onder andere rijks- en provinciale overheden, Cobouw top 50 aannemers, lokale aannemers om de hoek, installateurs en ingenieursbureaus.

Wij zijn DPI, Dutch Process Innovators Doelgericht. Pragmatisch. Inventief.

Meer informatie: http://dutchpi.com/

white gradient